Thema lessen

1 tot 2 keer per week organiseer ik een groepsles op de Biltse Duinen met een bepaald thema. Groepslessen duren anderhalf uur en u krijgt les in een groepje van 4 tot 8 personen. Het is leuke manier om uw golfspel te verbeteren. We nemen de technieken door, krijgen oefeningen mee als "huiswerk" en het is bovendien een leuke manier om andere spelers te leren kennen. Hieronder vind u de verschillende thema's. 
De kosten voor deelname zijn € 20,00 per persoon.

putten, golf, golfles, handicap halen

Putten.

In anderhalf uur nemen we de verschillende technieken door van het putten. We doen verschillende oefeningen en leren dat putten oefenen helemaal niet saai hoeft te zijn. 

Golf, golfpro, golfprofessional, golfles

Full swing.

In anderhalf gaan we in op de meest gemaakte fouten. U leert hoe u uzelf kan corrigeren en we gaan in op het slaan van houten en hybride clubs. 
Het doel: meer consistentie.

golfles, bilthoven, golfpro, golfbaan

Chippen en Pitchen.

In anderhalf uur gaan we in op de basis van chippen en pitchen. Ook gaan we in op de verschillen tussen deze technieken. En wanneer speel je een chip en wanneer een pitch.

golf, golfles, golfpro, bilthoven

Moeilijke liggingen in en buiten de bunker.

In anderhalf uur gaan we op posities die we eigenlijk niet hadden gewild. Ballen in bunkers, tegen bomen, onder struiken etc. Hoe redden we ons hieruit.